Träna och tävlaTräna och tävla på GARKFör att utveckla våra medlemmar och få in ny kunskap och kompetens om dressyr, hoppning och hästens välbefinnande till klubben tar vi hjälp av externa tränare som kommer in vid jämna mellanrum. I dagsläget har vi två olika hopptränare Mikael Greveback och Nelly Gustavsson samt en dressyrtränare Ingrid Marklund. Mikael GrevebackMicke som han kallas är diplomerad B-tränare i hoppning och har jobbat som tränare i närmare 20 år.

Mickes mål som tränare är att eleverna hela tiden ska utvecklas, de ska få självinsikt och de ska känna sig trygga.
Några utav hans mest tävlingsinriktade elever har vunnit SM medaljer och fått representera Sverige internationellt.
Micke har själv ridit svår hoppning och internationell fälttävlan.
Just nu har han 2 stycken yngre hästar som börjar bli redo för tävling. 

Nelly Gustavsson 


Nelly har haft hästar i hela sitt liv, gått ridgymnasium NIU elitsatsning hoppning & även jobbat i flertalet stall där hon fått möjlighet att träna för flera kända ryttare och tränare.
Under åren har hon både haft träningar samt utbildat & sålt en del hästar. Just nu har hon en häst som jag tävlar & tränar med regelbundet för A tränaren Niklas Haking. När hon inte håller träningar så jobbar hon som lärare i mellanstadiet. Hon var tidigare anställd på GARK som ridlärare men har nu gått vidare med eget företag & blev under hösten klar med sin utbildning till C tränare hoppning. Nelly har erfarenhet av undervisning av allt från yngre barn till äldre vuxna.

Som tränare har hon 4 ledord: hållbarhet, medvetenhet, tillgänglighet & engagemang. Hennes träningar träningar når ut till dig som ryttare, som vill lära dig mer- oavsett mål eller förkunskaper. 

Kontakta Nelly
Instagram @nghorsesandtraining
076-0471030


Vår Hoppkommité


Tävlingsarrangörskommittén -TAK

TAK – Anordnar hopptävlingar för ponny och storhäst från lokal till nationell nivå samt Pay & Jump.

Hopptävlingarna är viktiga därför att de drar in goda intäkter till klubben som vi sedan kan använda till investeringar och förbättringar i anläggningen.

Vi behöver många funktionärer och sponsorer för att tävlingarna ska hålla en hög kvalitet.

Vill du vara med och hjälpa till, lära dig mer om tävlingar och hur det fungerar?


kontakta Louise Söderlund
Kontakt:louise@isaberg.com
070-5647667

Vår dressyrkommité


Dressyrsektionens mål är att med god träning och gemenskap få fram duktiga ekipage i dressyr på alla nivåer. Våra aktiviteter riktar sig till ridskoleelever såväl som mot den privata tävlingsryttaren för vi tycker att dressyren ska vara för alla. Dressyrsektionen tar gärna emot idéer och förslag till olika aktiviteter.

Dressyrsektionen anordnar tävling på olika nivåer: Ridskoledressyr, Pay & Ride och 1*/2* tävling för storhäst och ponny.


Vi behöver bli fler! Vill du engagera dig i dressyrsektionen?

Välkommen att ta kontakt med oss på mejl
dressyr@gark.se

Regler vid pay-arangemang 

Funktionärsbeskrivning

Tävlingsryttare